Waarom Site Build It!

Er zijn diverse manieren om een website te maken:

1. Registreer hier een domeinnaam en maak zelf een website.

2. Registreer je voor de Websitemaker van Mijndomein

3. Koop Site Build It!


Bij optie 1 registreer je alleen een domeinnaam en een hostingpakket en zul je de website helemaal zelf moeten maken.

 • Hier lees je meer over de basis van HTML.
 • Bij optie 2 ben je voordeliger uit, zul je geld besparen en krijg je een domeinnaam, hostingpakket en een websitemaker om je website te maken, met enkele promotietools.

  Bij optie 3 gebruik je Site Build It, krijg je stap voor stap hulp, advies en tools die je kunt gebruiken om het meeste uit je website te halen. De hoeveelheid extra's die er bij SBI geleverd worden zijn ongekend en hebben hun waarde al meerdere malen bewezen.
  Wat krijg je bij Site Build It!

  Domeinnaam

  Hosting

  Kant en klare templates

  Site builder

  Automatische nieuwsbrief

  Autoresponder

  Promotie en marketing

  Brainstorm It! (hulp bij het kiezen van een onderwerp)

  Search It! (keywordtool om zoekwoorden te vinden)

  Analyze It! (zijn je pagina's geoptimaliseerd)

  Adsense It! (makkelijk toevoegen van Google advertenties)

  Socialize It! (alle sociale netwerken geintegreerd in je website)

  EN NOG VEEL MEER

  Alle tools en hulp die je nodig hebt om een succesvolle website te maken in 1 pakket. Zodra je SBI hebt gekocht, word je door middel van een video de (10 day Action Guide) van begin tot eind begeleid zodat je bekend raakt met alle onderdelen van Site Build It!


  Forum hulp

  Zodra je Site Build It! hebt gekocht, dan heb je ook toegang tot het forum. Hier zijn elke dag tientallen, en soms honderden mensen actief, die elkaar helpen door middel van tip en advies.


  Moet je de templates van SBI! gebruiken?

  De meeste mensen die onbekend zijn met html en het maken van een website, kiezen voor de gratis templates. Deze zijn dusdanig professioneel dat dit ook makkelijk kan. Indien je wel bekend bent met het maken van websites, dan kun je ook je eigen pagina's maken en deze uploaden naar SBI.


  Waarom SBI terwijl er veel goedkopere manieren zijn?

  Dit zal altijd een vraag blijven waar mensen mee worstelen. De prijs zorgt er vaak voor dat mensen schrikken en besluiten dat dit het geld niet waard is. Dat is een keuze die iedereen voor zichzelf moet maken.
  Conclusie Site Build It!

  Als laatste is het belangrijk om te weten dat SBI geen manier is om snel rijk te worden door achterover te hangen. Je zult zelf de inhoud moeten maken en aan je website moeten blijven werken, wil je er een succes van maken. SBI geeft alleen de hulp en de tools waardoor dit makkelijker wordt.

 • Home