Wat is Twitter

Twitter wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt en de manieren van gebruik verschillen enorm.

Er zijn persoonlijke Twitter accounts, waar mensen de hele dag door berichten plaatsen over wat ze aan het doen zijn, waar ze zijn, wat hun stemming is of wat ze gaan eten.

Ik hoef niet zo nodig te vertellen wat ik ga eten, of wat ik aan het doen ben.

Ik gebruik Twitter voor het vermelden van een nieuwe video of (blog) pagina die ik heb gemaakt en ik geef antwoord op vragen die in een persoonlijke tweet of bericht zijn gestuurd

Mijn doel is dus hoofdzakelijk promotie.

Het handmatig bijwerken van al je tweets en updates kan een behoorlijke tijd in beslag nemen, vandaar het ideale gratis programma Twitterfeed. Met behulp van Twitterfeed worden alle updates en nieuwe blog artikelen die je toevoegt, automatisch doorgegeven aan je Twitter account.

Klik hier om naar Twitterfeed te gaan.
Hoe gebruik je Twitter

Indien je Twitter gaat gebruiken voor je website, dan is de beste manier om interessante en nuttige berichten te schrijven waar je volgers iets aan hebben.

Probeer niet meteen iets te verkopen, directe verkoop is niet iets wat veel succes heeft op Twitter.

Je zou wel een bericht kunnen plaatsen over een nieuwe pagina en op die pagina je diensten of producten aan kunnen bieden.

De bezoeker van die pagina is al geinteresseerd in dat specifieke onderwerp en zal dus sneller gebruik maken van hetgeen je verkoopt of promoot, dan een willekeurige volger die een advertentie toevallig voorbij ziet komen.

Website maken voor beginners gaat zoals de naam al zegt over het maken van een eigen website. Ik tweet dus alleen berichten over dit onderwerp of interessante artikelen die ik tegenkom op internet.

Je kunt mij ook volgen op Twitter.

Zoals ik al eerder zij op deze website; je bouwt niet alleen een website maar ook een onderneming en geloofwaardigheid is daarin heel belangrijk. Mensen moeten het gevoel hebben dat je weet waar je over praat en dat ze bij je terecht kunnen met hun vragen.

Zodra je de juiste combinatie hebt gevonden zul je merken dat mensen berichten vaker gaan re-tweeten en dat het aantal volgers zal stijgen, hierdoor krijg je dus meer promotie en dus meer bezoekers.

Meer bezoekers houdt in dat meer mensen jouw advertenties of producten zien, dus meer kans op inkomsten.

  • Home